Fudbal

Pjanić “izazvao” Džumhura: “Iskreno, ne bi mi bilo svejedno”

Miralem Pjanić danas slavi 30. rođendan, a na Instagramu je sa svojim fanovima podijelio to kako provodi vrijeme u doba pandemije korona virusa.

No image - Haber.ba

Naš reprezentativac igra tenis sa svojim prijateljem, koji je za njega, po riječima veznjaka Juventusa, slab, piše “SCsport“.

U komentaru se javio Damir Džumhur koji je pohvalio Pjanića, a ovaj ga je izazvao napisavši: “Brate, ti trebaš. Ne može ovaj”, aludirajući na to da mu je potreban jači protivnik.

Džumhur je odgovorio kako mu ne bi bilo svejedno. “Jak si”, napisao je bh. teniser.

Miralem Pjanić “izazvao” Damira Džumhura – Screenshot

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Mi serve qualcuno piu forte che @s_muhamed ? Ima li ko jači od @s_muhamed ?? ? #stayathome #besafe ????

Objavu dijeli Miralem Pjanić (@miralem_pjanic)


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh