Fudbal

FK Željezničar: Potpredsjednik Badžak izliječio se od COVID-19

Jasmin Badžak, potpredsjednik Upravnog odbora Fudbalskog kluba Željezničar, nakon provedenog vremena u izolaciji obavio je novo testiranje na koronavirus, a test je pokazao negativan rezultat, prenosi Anadolu Agency (AA).

Jasmin Badžak - Reprezentacija.ba

Iz Željezničara podsjećaju da je Badžak na prve znake sumnje započeo sa boravkom u samoizolaciji. Uslijedilo je testiranje koje je potvrdilo da je potpredsjednik obolio od COVID-19, a potom i nastavak boravka u izolaciji.

Badžak je u subotu obavio novo testiranje na koronavirus, a na sreću test je pokazao negativan rezultat.

“FK Željezničar i Badžak ovom prilikom se zahvaljuju svim sportskim prijateljima, navijačima i sponzorima na podršci u proteklom periodu. Potpredsjednik poručuje da se još jači vraća redovnim aktivnostima na privatnom poslu i u FK Željezničar. Molimo sve građane da se pridržavaju uputa stručnjaka kako bismo ovu situaciju prebrodili što brže”, istakli su iz kluba sa Grbavice.

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Federacije BiH i Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske, koji su objavljeni u nedjelju ujutru, u BiH je od COVID-19 obolilo 323 ljudi, a zbilježeno je i šest smrtnih slučajeva.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh