Fudbal

Amer Gojak: “U ovakvim situacijama shvatiš koliko je ljudskosti svuda oko nas i to me čini ponosnim”

Zagreb se jutros suočio s više zemljotresa. Dramatični prizori stižu iz ovog hrvatskog grada. Načinjena je velika materijalna šteta, a jedna mlađa osoba je u životnoj opasnosti.

Amer Gojak - SCsport.ba

Svoje impresije u vezi s onim što se događa za “Avaz” je iznio bh. reprezentativac Amer Gojak.

Prvi me potres probudio, drugi sam dočekao na nogama. Scene koje vidimo u Zagrebu podsjećaju na one u mom Sarajevu tokom rata, a to su scene za koje smo mislili da ih nikad više nećemo vidjeti. Ja sam dobro, saigrači su svi dobro i, na svu sreću, nema ljudskih žrtava. Sve službe su na terenu i pomažu ljudima. Izašli su naši navijači i pomažu preseliti rodilište. Klub šalje pozitivu među ljude… U ovakvim situacijama shvatiš koliko je ljudskosti svuda oko nas i to me čini ponosnim i sretnim. Bitno je da nema ljudskih žrtava, a Zagreb će se obnoviti da bude još bolji i ljepši“, naglasio je prvotimac Dinama.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh