Fudbal

“Ruga se nama i državi, izolacija mu nije na kraj pameti”: Zvijezda Reala izazvala gnjev novim bahatim potezom

“Nemoj više ovako bahato, brale”

Luka Jović - Twitter

Srbijanski fudbaler Luka Jović, član madridskog Reala, bit će kazneno prijavljen zbog nepoštivanja samoizolacije objavili su srbijanski mediji pozivajući se na državno tužilaštvo u Beogradu.

Međutim, sada je napravio još jednu pogrešku koja će ga “skupo” koštati. Jedan čitalac srbijanskog tabloida “Kurir” slikao je Jovićev automobil koji je nepropisno parkiran u centru Beograda. Kao što se može vidjeti na fotografijama, Jović je zbog nedozvoljenog parkiranja dobio i kaznu, ali to nije najgore od svega.

Kurir” piše, a ono što se može vidjeti na slici i što im je potvrdio čitalac, kako tvrde, roditelji koji su šetali djecu ili vozili u kolicima, nisu mogli proći tim dijelom trotoara što je izazvalo gnjev prolaznika.

“Luka Jović ruga se nama i državi: I nakon kaznene, šeta se gradom, bahato parkira, izolacija mu nije na kraj pameti”, stoji u naslovu “Kurira”.

“Neko od njih je podignuo brisače na automobilu kako bi Joviću dao do znanja da to više ne radi. Također, neko od gnjevnih prolaznika Joviću je čak ostavio poruku na vjetrobranskom staklu na kojoj je pisalo:

“Nemoj više ovako bahato, brale!”, navodi se u tekstu “Kurira”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh