Fudbal

Dušan Bajević uputio apel građanima BiH: “Nikada ranije nismo bili u ovoj situaciji”

Fudbalski savez BiH na zvaničnoj Facebook stranici objavio je obraćanje selektora A reprezentacije Dušana Bajevića.

Dušan Bajević - Screenshot/Facebook

Prvi stručnjak Zmajeva obratio se građanima BiH s jasnom porukom kako da se suprotstavimo pandemiji korona virusa:

Nalazimo se u situaciji u kojoj ranije nikada nismo bili. Moramo shvatiti da od nas samih najviše zavisi naša lična zaštita i zaštita svih oko nas. Obratimo pažnju na najstarije među nama i pomozimo im. Poštujmo sve ono što nam preporučuju nadležni organi. Ostanimo kući, to je najvažnije. Ja i moja porodica već jesmo“.

Podsjećamo, Bajević će predvoditi selekciju BiH u mečevima baraža za plasman na Evropsko prvenstvo, koji su posljednjom odlukom UEFA-e prolongirani za juni.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh