Fudbal

Pjanić napušta Juventus, odlazi u PSG?

Prema navodima italijanskog sportskog lista “Tuttosport”, Miralem Pjanić bi trebao narednog ljeta napustiti Juventus skupa sa Gonzalom Higuainom.

Miralem Pjanić - Twitter

Kako navodi Tuttosport za usluge ove dvojice fudbalera Juventusa je zainteresovan francuski prvak PSG, koji ih očajnički želi u svojim redovima.

Sportski direktor PSG-a Leonardo već neko vrijeme prati igre Pjanića i Higuaina, te u njima vidi savršene igrače za svoju ekipu. Higuain bi u klub stigao kao zamjena za Cavanija, dok bi Pjanić bio glavni pokretač veznog reda Parižana, pišu “Sportske“.

Leonardo se već duže vrijeme raspituje oko Pjanića i Higuaina, ali iz Juventusa nije dobio nikakav odgovor koliko bi tačno vrijedila ova dvojica fudbalera, što govori da Juventus neće lako dozvoliti da ih napuste Pjanić i Higuain.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh