Fudbal

Cristiano Ronaldo prvi put nakon odlaska iz Reala došao gledati El Clasico

Španska Marca objavila je da je Cristiano Ronaldo stigao na stadion Santiago Bernabe kako bi posmatrao El Clasico između Real Madrida i Barcelone.

No image - Haber.ba

Ronaldo je iskoristio slobodan vikend kako bi stigao u Madrid i bivšim saigračima pružio podršku u meču protiv Barcelone, a on bi trebao biti smješten u VIP loži odakle će gledati utakmicu, objavila je Marca.

Njegov Juventus ovog vikenda nije igrao derbi susret protiv Intera, a ovaj meč odgođen je zbog širenja koronavirusa u Italiji i mogućnosti da se ta bolest još više proširi na velikim događajima koji skupljaju puno ljudi, što duel Juventsa i Intera svakako jeste, prenosi “Klix“.

Ovo je prvi povratak Ronalda u Madrid nakon 2018. godine kada je napustio klub i karijeru nastavio u Italiji, a nema sumnje da će ga domaći navijači, ukoliko dobiju obavještenje da je na stadion, pozdraviti velikim aplauzom.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh