Fudbal

Nesvakidašnje scene: Prekinuti meč Hoffenheima i Bayerna ipak završen, ali na nevjerovatan način

Fudbaleri Bayerna pobijedili su na PreZero Areni u okviru 24. kola Bundeslige ekipu Hoffenheima rezultatom 6:0, ali su utakmicu obilježile nesvakidašnje scene u posljednjih 15 minuta.

Hoffenheim - Bayern - Screenshot

Naime, pred kraj meča gostujući navijači su istakli transparent u kojem su vlasnika Hoffenheima Dietmara Hoppa nazvali ku*vinim sinom, prenosi “Klix“.

Nakon višeminutnog prekida i oštrih reakcija Bayernove klupe utakmica je nastavljena, ali su igrači oba tima odbili igrati.

Ostatak vremena su potrošili dodavajući loptu jedni drugima na centru terena u znak protesta zbog nedoličnog ponašanja navijača.

Inače, Bayern je već u prvom poluvremenu golovima Gnabryja, Kimmicha, Zirkzeeja i Coutinha imao vodstvo od 4:0, a onda su u nastavku sjajni Coutinho i Goretzka potvrdili pobjedu s još dva pogotka.

Bh. reprezentativac Ermin Bičakčić ovaj meč je odgledao s klupe za rezervne igrače.

Aktuelni prvak Bayern ostaje lider prvenstva sa četiri boda više od RB Leipziga, koji ima i utakmicu manje. Hoffenheim je na osmoj poziciji.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh