Fudbal

Ugledali se na Velež: Igrači Bayerna uživali u viskiju prije utakmice

Čini se da su fudbaleri Bayern Münchena pronašli novu formulu za pobjedu! Bavarci su razbili Chelsea 3-0 na Stamford Bridgeu u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka. I to nakon što su noć prije uživali u – viskiju!

No image - Haber.ba

Lewandowski, Muller, Gnabry kao da su istraživali malo po internetu i nabasali na ekipu Veleža iz 1980. godine. Bila je to družina koja je voljela popiti, ali zato su bili fantastični na terenu. Pitajte uostalom Dinamo, izgubili su od njih 9-2. U to vrijeme fudbaleri nisu bili toliko posvećeni igri, a izlasci su bili sastavni dio njihovih života.

Bavarci su poslušali taj savjet i dan prije utakmice počastili su se londonskim viskijem. A otkucao ih je poznati pjevač Jon Bon Jovi, piše “24sata“.

“Gledao sam svoja posla u baru, a zatim se pojavila kompletna ekipa. Bilo je to preksinoć. Momci iz Bayerna su pili viski i dobro su se proveli, a zatim su izašli na teren i razbili Chelsea. Uvalit ću ih u nevolju zbog ovog haha”, rekao je poznati pjevač.

Alkohol kao da im je pomogao da saberu misli pa su na kraju izašli na teren Stamford Bridgea i razbili Chelsea 3-0. Formula za uspje? Viski i pobjeda je tu…


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh