Fudbal

Nakon dana provedenog u kućnom karantinu: Izet Hajrović normalno trenirao s ostatkom ekipe

Izet Hajrović i Mario Gavranović jučer su završili na Klinici za infektivne bolesti u Zagrebu, preventivno zbog korona virusa, a danas je ovaj dvojac normalno trenirao.

Izet Hajrović - SCsport.ba

Hajrovićeva supruga Leyla bila je na modnoj reviji u Italiji, evropskoj zemlji s najviše zaraženih od smrtonosnog virusa, a nakon povrtaka iz Milana sa svojim suprugom završila je na Klinici za infektivne bolesti u Zagrebu.

Gavranović je također posjetio kliniku jer se posljednjih dana družio s Hajrovićem.

Budući da Dinamov dvojac nije pokazivao simptome zaraze korona virusom, upućen je u kućni karantin. Danas su se vratili u klub i s obzirom na to da nijedan od njih dvojice nema simptome korona virusa jutros su normalno trenirali, nakon što su zbog preventive jučerašnji dan proveli u kućnom karantinu, piše “SCsport“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh