Fudbal

Feđa Dudić: Neka smo dočekali i to da rutinski dobijemo neku utakmicu

“Rođeni” savladali Zvijezdu 09

Feđa Dudić - SCsport.ba

Nogometaši Veleža rutinski su savladali Zvijezdu 09 u 20. kolu Premijer lige BiH u Vrapčićima rezultatom 2:0.

“Rođeni” su nastavili uspješan niz te upisali treću uzastopnu pobjedu u prvenstvu, a nakon utakmice trener Veleža Feđa Dudić bio je zadovoljan zbog trijumfa svoje ekipe.

– Sigurno da možemo biti zadovoljni rezultatom, ali i igrom. Pogotovo u defanzivnom dijelu, u odnosu na utakmicu protiv Mladosti. Ne mogu sad da to vidim statistički, ali znam da nije bilo neke opasnosti po naš gol. Neka smo dočekali i to da rutinski dobijemo neku utakmicu. U jednom laganom ritmu da odigramo, da pobijedimo lagano. Poprimamo oblike ozbiljne ekipe – istakao je Dudić,prenosi Avaz.

Zatim je govorio i o novajlijama u timu:

– Dobili smo posjed lopte s Pršešom i Radovcem, iako nije mnogo igrao. Nadam se da i je i publika zadovoljna. Najteža je prva utakmica, pogotovo jer je protivnik sa 11 igrača stajao iza lopte. Pripremali smo se za to i, evo, možemo biti zadovoljni – zaključio je Dudić.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh