Fudbal

Dušan Bajević: “Vjerujem u naše igrače”

Tokom dvodnevnog boravka u Sarajevu selektor ‘A’ reprezentacije Dušan Bajević održao je nekoliko radnih sastanaka sa pomoćnicima.

Dušan Bajević - NFS BiH

Glavna tema bila je analiza obavljenog posla u proteklom periodu, te fokusiranje na igrački kadar kako naše selekcije tako i protivničkih igrača, piše “N1“.

Selektor Bajević je u razgovoru za službenu stranicu Saveza između ostalog naveo da je za uspjeh neophodno da su igrači maksimalno koncentrisani, svjesni značaja utakmica, te da je uz malo sreće potrebna i podrška navijača.

Intervju sa selektorom Dušanom Bajevićem možete pogledati u video prilogu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh