Fudbal

Bechkam pozirao sa mamom i taštom, a svi gledaju u njegove čarape: Nemoguće da je Viktorija ovo odobrila

Da li je Viktorija aminovala ovaj modni fijasko njenog supruga ili jednostavno nije stigla da opere veš pa je jadni Dejvid morao da se blamira? Ostaje misterija.

David Beckham sa majkom i taštom - Instagram

Viktorija Bekam je na Nedelji mode u Londonu predstavila novu kolekciju, a najveću podršku iz prvog reda pružala joj je njena porodica. Na Instagramu je objavila fotku svog supruga Dejvida sa mamom i svekrvom, a fanovi su se okomili na njegove čarape. I to sa dobrim razlogom.

Naime, uvijek odlično stilizovani Bechkam, ovog puta je napravio opasan modni zločin i uz crne lakovane cipele i teget odjelo obuo sniježno bijele čarape, prenosi “Žena Blic“.

U komentarima su se svi odmah okomili na njega i čudili se ovom modnom kiksu, a javili su se i oni koji su stali na njegovu stranu i rekli da su bijele čarape “old skul”.

Osim supruga, mame i svekrve, Viktorijinu reviju su iz prvog reda pratila i njena djeca.

Tako sjajan dan. Jako sam zahvalna na svojoj porodici i Vog magazinu što su me uvijek podržavali na ovom putu. Puno poljubaca”, napisala je Viktoria ispod fotografije svoje porodice. Ono što su mnogi primijetili jeste da je Harper nosila haljinu s potpisom njene majke, što je potvrdila i Viktorija, rekavši da je Harper prvi put nosila “couture” kreaciju.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh