Fudbal

Zidane izazvao saobraćajnu nesreću pa se “izvukao” selfijem

Trener Real Madrida Zinedine Zidane u subotu je skrivio saobraćajnu nesreću u Valdebebasu.

Zinedine Zidane - Guim.co.uk

Prema navodima španskih medija, na kružnom se toku zabio u automobil ispred sebe. Srećom, sudar je prošao bez ozbiljnijih posljedica, tek je ustanovljena materijalna šteta.

”Kad sam vidio Zidanea, osjetio sam olakšanje i pomislio: ‘Ovaj je sigurno platio osiguranje’, a zatim sam zatražio selfie”, priznao je Ignacio Fernández na čiji je automobil naletio Zidane, prenosi “HRT“.

Zidane, koji je bio na putu na trening, izašao je u susret vlasniku salona namještaja koji je tako dobio uspomenu za cijeli život.

”Volio bih da smo se upoznali u drukčijim okolnostima, ali ni ovo nije loše”, dodao je Fernandez kojeg je nakon nesreće kontaktirao Zidaneov predstavnik te mu zahvalio što je stvar bila brzo riješena.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh