Fudbal

Velež dobrom igrom do sigurne pobjede protiv Torpeda

Na pripremama u Antaliji Velež je odigrao još jednu prijateljsku utakmicu, a Rođeni su pobijedili bjeloruski Torpedo rezultatom 3:1.

Velež - Torpedo - FK Velež

Velež je već u trećoj minuti poveo golom Ovčine. Rođeni su imali šanse u nastavku preko Ćosića i Fajića. Prijetili su i Bjelorusi, a Ovčina je pokušao ponovo u 25. minuti. Redale su se šanse na obje strane, a onda je u 41. minuti Fajić pogodio sjajno za vodstvo Mostaraca od 2:0.

Do kraja prvog dijela bilo je još uzbuđenja, kao i na startu drugog poluvremena, a u 53. minuti Fajić je uposlio Ovčinu, koji je pogodio za 3:0. Rođeni se nisu zaustavljali, već su i dalje napadali. U 77. minuti Torpedo je izjednačio nakon što je dosuđen indirektan udarac. Do kraja je bilo prilika na obje strane, ali ostalo je 3:1.

Velež je počeo u sastavu: Bogdanović, Ćosić, Bihorac, Manev, Ferreyra, Osmić, Pršeš, Vehabović, Behram, Ovčina, Fajić, piše “SCsport“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh