Fudbal

Šef Bayerna nema dilemu: “Ronaldo je prestar za nas”

Kristijano Ronaldo (Cristiano) napunio je ove sedmice 35 godina.

No image - Haber.ba

Uprkos poznim igračkim godinama, ne misli stati. Fizički je u odličnoj formi i jedino ga manjak motivacije može natjerati da uskoro završi karijeru, prenosi “Avaz“.

Portugalac je, međutim, još gladan trofeja i pun želje za dokazivanjem. A na njega će motivirajuće djelovati i izjava predsjednika Bajerna Herberta Hajner (Hainer). U intervjuu za TZ postavljeno mu je pitanje da prokomentira glasine prema kojima je Bajern zainteresiran za usluge jednog od najboljih u historiji.

Brojna imena se spominju u medijima i to je u potpunosti razumljivo, ali on je prestar za nas – poručio je Hajner.

Nakon ovih riječi, može se samo nadati da se njegov klub neće sresti s Juventusom u Ligi prvaka, jer će Portugalac svim silama nastojati dokazati da je Nijemac pogriješio.

Ronaldo je ove sezone postigao 19 golova u prvenstvu te je i dalje najopasniji napadač u jednoj od najjačih liga na svijetu.

Juventus, inače, u osmini finala Lige prvaka igra s Lionom, dok će Bajern odmjeriti snage s Čelzijem.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh