Fudbal

Najbizarniji crveni karton u 2020. godini: VAR ga vratio na teren pa uradio veliku glupost

Nevjerovatna situacija dolazi iz Španije gdje je u meču La Lige 2 između Fuenlabrade i Girone fudbaler domaćih Cristobal dobio bizaran crveni karton.

Fuenlabrada - Girona - Twitter

Naime, ovaj igrač je u 68. minuti dobio direktan crveni karton nekog jednog oštrog prekršaja na sredini terena, ali je sudija nakon dodatnog pregledavanja VAR-a promijenio tu odluku, dao mu žuti karton i vratio ga iz svlačionice na teren.

U trenutku kada se ovaj igrač vraćao na teren, ušao je u sukob s jednim igračem gostujućeg tima, nakon čega im je sudija obojici dao po žuti karton, odnosno drugi žuti za domaćeg igrača koji je opet isključen iz igre.

Cristobal je nakon toga izašao iz igre, a s igračem manje njegovi saigrači nisu uspjeli doći do pogotka i jednog boda, pa je Girona golom Stuanija stigla do pobjede, piše “Klix“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh