Fudbal

Golman primio gol sa centra – kroz noge!

Utakmicu na otvaranju 30. kola drugog po rangu engleskog takmičenja obilježio je golman gostiju David Raja, koji je nespretno reagovao u 29. minutu.

Fudbal - Barinfo.me

On je primio gol sa polovine terena, nakon što je štoper Hala Rajan Tafazoli pokušao da proigrao napadača svoje ekipe.

Ipak, pas je bio neprecizan, ali je čuvar mreže gostiju bio toliko dekoncetrisan da nije uspio da prihvati naizgled laganu loptu, koja je na kraju završila iza njegovih leđa, piše “B92“.

Ovaj bizarno primljen gol, Brentford nije koštao na ovoj utakmici – uspjeli su da postignu još tri pogotka i protutnje Halom – 5:1.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh