Fudbal

Pioniri mostarskog Veleža pobjednici na turniru u Sarajevu: KENAN ĐULIMAN najbolji strijelac

U Sarajevu je u SD ‘Srce’ održan Međunarodni turnir za mlađe kategorije, dječaci rođeni 2006 godine i mlađi ‘Šampion Junior Kup Sarajevo 2020’.

Kenan Đuliman - PR/Haber.ba

Učestvovalo je 29 ekipa iz Hrvatske, Slovenije, Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine. Igralo se po grupama, dvije prvoplasirane ekipe su nastavile takmičenje do pobjednika.

Pioniri mostarskog Veleža pobjednici na turniru u Sarajevu – Sportske.ba

U finalu su se sastali FK Velež Mostar i Lasta Zagreb, u regularnom dijelu rezultat je bio 2:2, golove za Velež su postigli, Mehić i Rahimić, u izvođenju penala uspješniji su bili pioniri Veleža, 2:0, golove su postigli Đuliman i Kozić.

Kenan Đuliman – PR/Haber.ba

Najbolji strijelac turnira je Kenan Đuliman, golman Meris Čolić oba iz Veleža.

Za ekipe FK Veleža su nastupili, Čolić, Mehić, Kozić, Rahimić, Đuliman, Jogunović, Marić, Bjelavac, Pandur, treneri, Adnan Kadrić i Elvis Čorić, prenose “Sportske“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh