Fudbal

FK Velež završio postavljanje reflektorskih stubova na stadionu “Rođeni”

Fudbalski klub Velež Mostar objavio je da je završen proces postavljanja stubova za reflektorsku rasvjetu na stadionu Rođeni.

Prvi reflektor na stadionu "Rođeni" - Facebook

Mostarski stadion iz dana u dan izgleda sve ljepše, a posljednji u nizu projekata bilo je postavljanje reflektorskih stubova, čime je izvršen jedan od posljednjih koraka prije nego što stadion “Rođeni” dobije ovaj vid rasvjete u potpunosti.

Nogometni/Fudbalski savez Bosne i Hercegovine bi trebao do 20. januara isporučiti rasvjetna tijela za FK Velež, nakon čega slijedi montaža što će predstavljati i posljednji korak u ovom procesu.

Također, u toku su radovi i na izgradnji “Red Army” tribine koja će biti specijalizovana za najvatrenije navijače mostarskog kluba.

Iz FK Velež su se objavom na Facebooku zahvalili izvođačima radova, kao i firmama koje su pomogle pri realizaciji projekta.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh