Fudbal

Ognjen Vranješ: “Vraćam se majci u Bosnu…”

Otkako je Robert Prosinečki napustio klupu fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, u medijima se počelo špekulisati o mogućem povratku Ognjena Vranješa među Zmajeve.

Ognjen Vranješ - SCsport.ba

Ognjen Vranješ je “ispisao” sebe iz reprezentacije zahvaljujući tetovažama četničkog vojvode, ali i nepoštovanja bh. navijača sa kojima je ulazio u verbalne i medijske ratove.

Zbog toga je za većinu navijača zauvijek precrtan, no pojedina medijska nagađanja navode da je Bajević obavio razgovore sa njim kako bi dogovorio njegov povratak u bh. dres.

I posljednje objave Ognjena Vranješa na Instagramu navode da je povratak moguć, budući da je Vranješ nekoliko puta objavljivao, odnosno dijelio fotografije za vrijeme svog boravka u bh. reprezentaciji, a danas je na Instagram “story”-ju podijelio i videosnimak legendarne pjesme Halida Bešlića u izvođenju Slobodana Radanovića, piše “Sport1“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh