Fudbal

Asmiru Begoviću dosadilo u Azerbejdžanu

Asmir Begović se od ranije povezuje sa West Ham Unitedom, a engleski mediji pišu da ovaj londonski klub na meti ima samo dva imena. Pored bosanskohercegovačkog čuvara mreže tu je još Darren Randolph iz Middlesborugha.

Asmir Begović - Twitter

Engleski mediji pišu da se Čekićarima ukazala prilika da dovedu Begovića, koji se vratio u Bournemouth sa posudbe u Qarabagu, a jasno je da nema mjesta među Trešnjicama.

Łukasz Fabiański je povrijeđen, dok u West Hamu nisu zadovoljni njegovim zamjenama i iz tog razloga žele novog golmana. Ukoliko bi Begović prešao u redove Čekićara pitanje da li bi bio prvi golman kada se Poljak oporavi, piše “SCsport“.

Begović ima i ponude nekih klubova iz Championshipa, gdje bi sigurno bio prvi izbor, a navodno i Qarabag je zainteresovan za novu posudbu, međutim navodi se da bh. golman želi ponovo braniti u Engleskoj.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh