Fudbal

Procurio snimak pijanog Nejmara: Brazilac jedva stajao na nogama

Megazvijezda PSG-a i brazilske nogometne reprezentacije Nejmar (Neymar, 27.) snimljen je u Bara Grandeu u Južnoj Americi kako tetura u alkoholiziranom stanju.

Nejmar u alkoholiziranom stanju- Screenshot- Twitter

Naravno, snimak je odmah osvanuo na društvenim mrežama, a na njemu se može vidjeti kako Nejmar i brazilski profesionalni surfer Gabrijel Medina (Gabriel), između ostalog, bježe od dvije plavuše, prenosi Time24.news.

Jedva je Brazilac stajao na nogama dok ga je veseli Medina vukao i skakutao, kao da je i on bio “pod gasom”, a primjetno je i kako pijani Nejmar ima nekoliko kilograma viška, pa se postavlja pitanje kako će se uopće vratiti u formu prije zimske prozivke u PSG-u kod strogog Nijemca Tomasa Tuhela (Thomas Tuchel).

Također, dok ga je Medina vukao držeći ga za ruku, Nejmar je u jednom trenutku zadnjicom zanjihao, zaplesao prema djevojci, koja je bila iza njega.

Mediji su još ranije pisali da Nejmar želi otići iz PSG-a. Cijelo je ljeto odbijao trenirati te je jasno dao do znanja da se želi vratiti na Kamp Nou. Brazilac je u ovoj polusezoni za klub odigrao samo 12 utakmica, a zabio je devet golova i ostvario šest asistencija, prenosi “Net“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh