Fudbal

Tragedija u Hrvatskoj: Ubio se bivši fudbalski reprezentativac

Nekadašnji hrvatski reprezentativac i bivši fudbaler Hajduka Ivo-Valentino Tomaš (26) počinio je samoubistvo, a vijest o tragičnoj smrti potvrdila je porodica.

Ivo-Valentino Tomaš - Srpskainfo.com

Tomaš je igračku karijeru započeo je u Uraniji iz Baške Vode, a potom je nosio dres Zmaja iz Makarske odakle je stigao u Hajdukove mlađe uzraste. Bio je dio kadetske ekipe Hajduka koja je u sezoni 2009/10 osvojila Kup Hrvatske, kao i juniorske ekipe koja je sezoni 2011/12 postala šampion.

Za seniorsku ekipu Hajduka odigrao je 29 utakmica i postigao četiri pogotka. Debitovao je u susretu protiv Karlovca u Splitu kada je Hajduk slavio sa 1:0.

Bio je dio ekipe Hajduka koja je u sezoni 2012/13 osvojila Kup Hrvatske.

Tomaša je u porodičnoj kući pronašla porodica koja je i obavijestila javnost o njegovoj tragičnoj smrti, piše “Express tabloid“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh