Fudbal

Džeko objavio fotografiju sina Danija kako šutira loptu, Roma genijalno odgovorila

Zvanična stranica Rome na engleskom jeziku napravila je vrlo zanimljivu objavu na Twitteru na kojoj su objavili fotografiju bh. napadača Edina Džeke i njegovog sina Danija.

No image - Haber.ba

Naime, oni su objavili fotografiju Danija s plaže u Dubaiju na kojoj šutira loptu, koju je tokom današnjeg dana Džeko objavio na svom Facebooku, a uporedili su je s fotografijom kada Džeko na Stamford Bridgeu postiže pogodak protiv Chelseaja u Ligi prvaka.

U opisu fotografije administratori ove Romine stranice napisali su “kakav otac, takav sin”, a on je u veoma kratkom periodu skupila veliki broj lajkova.

Džeko je, podsjećamo, danas proglašen za najbolje pojačanje Rome u ovoj deceniji, a ovakve objave samo su još jedan dokaz koliko je kapiten nogometne reprezentacije BiH cijenjen i voljen u Rimu.

U ovoj sezoni Džeko je postigao sedam pogodaka, a dodao je i tri asistencije, a Roma se trenutno nalazi na četvrtoj poziciji na tabeli sa 35 osvojenih bodova, sedam manje od Intera i Juventusa, prenosi “Klix“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh