Fudbal

Fudbaler dobio dijete sa “kraljicom sponzoruša”

Rebeka i Džejmi Vardi dobili su kćerkicu.

Rebekah Vardy - Instagram

“Presretni smo što vam možemo reći da je stigla naša curica. Beki i beba su dobro i preko glave smo zaljubljeni u novu članicu našeg tima”, stoji u objavi koju je Džejmi postavio na društvene mreže.

Komentare su preplavile čestitke.

Rebeka i Džejmi zajedno imaju dvoje djece Finlija i Sofiju, a iz prijašnjih veza Rebeka ima još dvoje djece – Megan i Tejlor, dok Džejmi ima kćerkicu Elu.

Ime kćerkice još nisu otkrili.

Inače, Rebeka je tokom godina stekla titulu “kraljice sponzoruša” u britanskim medijima, a nedavno je bila u središtu skandala kad ju je supruga Vejna Runija Kolin optužila da medijima cinka informacije o njenom privatnom životu. Mediji su njihovu svađu prozvali najvećim ratom supruga fudbalera u historiji.

Beki, kako je zovu, često je skandalima privlačila pozornost na sebe.

Pokćerka je DJ-a na BBC-jevom lokalnom radiju i često je javno govorila o svom teškom odrastanju. Tako je priznala da je živjela u socijalnoj ustanovi te da je se*sualno zlostavljana kao tinejdžerica. Sa 16 godina napustila je svoj dom nakon niza svađa s roditeljima.

Nakon dva propala braka, uplovila je u vezu s fudbalerom Lukom Fosterom s kojim ima sina Tejlora.

Foster ju je kasnije optužio da je s njega “napredovala” na fudbalera Lestera Džejmija Vardija.

Kad se udavala za Vardija 2016. godine, brojni njegovi prijatelji nisu htjeli doći na vjenčanje, a pisalo se da je Rebeka uzrok njegove svađe s majkom i poočimom. Džejmijeva kćerka iz bivše veze takođe nije došla, a među gostima nije bila ni Rebekina majka, prenosi “Index“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh