Fudbal

Teški dani za Krunića: Šta će biti sa reprezentativcem BiH?

Teške dane proživljava Rade Krunić. Stigao je ljetos u Milan iz Empolija u pomalo iznenađujućem transferu vrijednom 8.000.000 eura, ali nekoliko dana uoči otvaranja zimske transfer pijace bliži je odlasku, nego ostanku u Gradu mode.

Rade Krunić - Twitter

Bivši fudbaler čačanskog Borca nije bio u mislima Marca Giampaola, dok ga je Stefano Pioli iskoristio u šest ligaških utakmica, tri puta kao starter, ali ipak nije uspio da ubijedi italijanskog stručnjaka da je pravi čovjek za Rossonere, zbog čega je podnio zahtjev da bude stavljen na transfer listu, a Franck Kessie je ponovo vraćen u startnih jedanaest.

Krunić bi ove zime mogao da promijeni ne samo klub, već i zemlju. Naime, italijanski mediji tvrde da je interesovanje za njega obnovio Fenerbahce i da njegov agent polako radi na izlaznom transferu.

Milanu će dobro doći svaki cent kako bi se popunila kasa poslije dolaska Zlatana Ibrahimovića, koga čeka plata od 3.500.000 eura, bez bonusa, za narednih šest mjeseci, piše “Mozzart sport“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh