Fudbal

Uprava bordo kluba donijela odluku, da li će Marinović napustiti mladu reprezentaciju?

U proteklom periodu mnoga trenerska imena povezivala su se sa klupom FK Sarajevo, a čelnici bordo kluba večeras su donijeli odluku da nasljednik Husrefa Musemića bude selektor mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine, Vinko Marinović.

Vinko Marinović - SCsport.ba

Bosanskohercegovački stručnjak prethodno je obavio pregovore sa čelnim ljudima FK Sarajevo, koji će u nastavku sezone braniti titulu prvaka Bosne i Hercegovine.

Za sada nije poznato da li će Marinović zbog dolaska na klupu aktuelnog prvaka naše države morati napustiti selektorsko mjesto u U-21 nacionalnom timu BiH, s kojim je imao dobre rezultate.

Marinović je u Premijer ligi BiH vodio Kozaru iz Bosanske Gradiške, banjalučki Borac i mostarski Zrinjski, a s Plemićima je osvojio titulu šampiona naše države, piše “SCsport“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh