Fudbal

Senad Lulić nakon velike pobjede Lazija: “Drugi put je još slađe”

Fudbaleri Lazija rezultatom 3:1 su savladali Juventus u Riyadhu čime su osvojili trofej Superkupa Italije, njihov drugi u 2019. godini, nakon što su ranije osvojili Kup Italije.

Senad Lulić - Sport1.ba

Jedan od strijelaca za rimski tim bio je i Senad Lulić, koji je odigrao još jednu sjajnu partiju, njegovu ukupno 345 za klub, piše “Sport1“.

Nakon utakmice, Lulić je istakao da je veoma zadovoljan, pogotovo iz razloga što je Lazio nedavno i u ligi savladao Juventus. I tada je rezultat bio 3:1.

Drago mi je zbog gola, bio je važan, ali važnija je pobjeda. Bilo je lijepo igrati ovaj meč, jer da biste ga igrali, morate prethodno nešto osvojiti. Mi smo osvojili Kup Italije. Uvijek je lijepo dobiti Juventus, ali nakon što smo ih već jednom dobili u ligi, drugi put je još slađe“, kazao je kapiten Lazija.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh