Fudbal

Horor na stadionu: Igrači popadali na zemlju, navijači bježali

Igrala se 53. minuta kada su pčele krenule ubadati fudbalere, a od panike su igrači popadali na tlo i branili lice rukama.

Igrači popadali na zemlju, navijači bježali - Screenshot

Nesvakidašnja situacija dogodila se u najvećem tanzanijskom gradu Dar-es-Salaamu tokom subotnje utakmice.

U trećem kolu tanzanijskog kupa, službenog naziva Azam Sports Federation Cup (ASFC), fudbalere je napao roj pčela.

Igrala se 53. minuta kada su pčele krenule ubadati fudbalere, a od panike su igrači popadali na tlo i branili lice rukama. Drugi su u strahu za živu glavu bježali sa stadiona, kako fudbaleri tako i navijači s tribina, prenose “Sportske novosti“.

Nisu svi uspjeli pobjeći opasnim ubodima agresivnoga roja pčela, a prema izjavama nesretnika ubodi su bili iznimno bolni.

Prekid je trajao osam minuta, a pčele su se razbježale same od sebe.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh