Fudbal

Cristiano Ronaldo dobio zanimljiv kompliment za sinoćnji ‘nebeski skok’: “Još malo pa kao ja”

Sinoć je sve bilo u sjeni velikog El Clasica, ali u italijanskoj Seriji A smo zaista vidjeli jednu scenu koja će se dugo pamtiti.

Cristiano Ronaldo - Screenshot

Juventus je slavio na gostovanju u Đenovi kod Sampdorije, a Cristiano Ronaldo je bukvalno nadskočio ovaj tim, te su Bianconeri slavili sa 2:1.

Pogodak Ronalda će se vrtiti neko vrijeme na fudbalskim emisijama i špicama, Portugalac je postigao gol glavom sa visine od 2.56 metra, piše “SCsport“.

Marco Materazzi je riješio da mu čestita eurogol, ali na svoj način uz sliku gola protiv Češke gdje je bivši fudbaler Intera i Azzurra postigao gol sa visine od 2.70 metara.

Bravo AIR CR7… još malo kao ja. Čestitke na golu!“, napisao je legendarni stoper.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh