Fudbal

Zdravko Mamić se javio iz Međugorja: Samo vi možete napraviti ovo

Aktivan na društvenim mrežama

Zdravko Mamić - Sport1.ba

Bivši izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić aktivan je na društvenim mrežama. Sada je Mamić iz svoje oaze u Međugorju komentirao pobjedu Dinama nad Rijekom u odgođenoj utakmici HNL-a.

Mamić je čestitao Dinamu na osvojenoj tituli prije Nove godine. Iako je Dinamo prvi, prvenstvo nikako nije gotovo i svašta se do kraja može dogoditi, ali možda Mamić zna nešto što ostali ne znaju,prenosi Avaz.

– Čestitam svojim lavovima na novom naslovu prvaka Hrvatske! Samo vi možete riješiti novu titulu i prije Nove godine. Vi i niko drugi! Čestitam treneru Bjelici i njegovom štabu te ljudima koji vode klub te navijačima koji su bili vjetar u leđa u ovoj senzacionalnoj godini! Hvala vam! Ova je bila demonstracija “modre” moći na svim nivoima i silno sam ponosan na sve što ste pokazali. Skidam vam kapu, jer tako se brane boje svetog dresa! Sada se odmorite, a na proljeće dajemo gas i pripremamo se za još jednu godinu koja će biti na ponos svih nas koji živimo za Dinamo i plavu boju – napisao je Mamić.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh