Fudbal

Zna se već ko će naslijediti Kloppa 2024. godine

Fudbaleri Glazgov Rendžersa sinoć su osigurali plasman u nokaut-fazu Lige Evrope, prvi put će igrati u eliminacionoj fazi nekog evropskog takmičenja još od 2011. godine.

Jürgen Klopp - Sport.ba

Stiven Džerard (Steven Gerrard) i ove je sezone obavio sjajan posao. Nedavno je u finalu Liga kupa poražen od velikog rivala Seltika, ali je “Kelte” spasio fantastični Frejzer Forster (Fraser). Rendžersi su bili daleko bolji rival, prenose “Sportske“.

U ligi je ravnopravan s ekipom Nila Lenona i postaje jasno da je obavio zaista sjajan posao na “Ajbroksu”.

Zbog svega, nagrađen je i novim ugovorom, parafirao je produžetak saradnje na još dvije godine, te je sada za Glazgov Rendžerse vezan do ljeta 2024. godine.

Interesantno, danas je novi ugovor s Liverpulom potpisao njemački stručnjak Jirgen Klop (Jurgen Klopp), a i njega će nova saradnja, poput Džerarda, u klubu zadržati do ljeta 2024. godine.

Mnogi to vide kao znak da je Liverpul već spremio i plan za život poslije Klopa.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh