Fudbal

U Barci su mu 2017. rekli da im nije dobar. Sad bi ga platili 111 milijuna eura

BARCELONA traži zamjenu za Luisa Suareza, potreban im je centarfor svjetske klase koji će u sljedećim sezonama naslijediti sjajnog Urugvajca.

Prvi izbor im je Interov 22-godišnji Argentinac Lautaro Martinez koji ove sezone briljira pod vodstvom Antonija Contea u tandemu s Belgijcem Romeluom Lukakuom,piše Index.

Martinez je trenutačno na 13 golova i tri asistencije u 21 utakmici za milanskog giganta, a uz sjajne brojke isto tako i djeluje na terenu.

Razigran je, neuhvatljiv i vješt pred golom protivnika, što intrigira čelnike Barcelone koji su spremni Talijanima platiti i preko 100 milijuna eura za njegov otkup.

Time bi skupo platili pogrešku od prije dvije godine kada je njihov tadašnji direktor Pep Segura odbio dovesti Martineza iz argentinskog Racinga.

Argentinci su tražili 25 milijuna eura, da bi im Segura odgovorio kako Martinez nije kalibar za Blaugranu.

Lautara su klubu preporučili skauti Robert Fernandez i Urbano Ortega – talentirani napadač zabio je tada 18 golova u 27 utakmica i bio na meti brojnih europskih velikana.

Međutim, Segura nije bio uvjeren u Martinezov potencijal pa je napadača ugrabio Inter u srpnju prošle godine za 25 milijuna eura. Izlazna klauzula Martineza je danas 111 milijuna eura i ako ga Barcelona želi, toliko će morati platiti.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh