Fudbal

Fudbaler napravio dijete kćerki predsjednika kluba pa dobio otkaz

Nigerijski fudbaler iz Druge slovenačke lige završio je svoju karijeru u Alpama. Naime, zaigrao se van terena, zbog čega mu se klub zahvalio na saradnji.

Lopta - Nezavisne.com

Prema pisanju portala “Ptuj.info”, jedan njihov fudbaler požalio se kako ga je slovenački klub nepravedno otpustio. Naime, Nigerijac je napravio dijete kćerki predsjednika kluba kojem se to nije svidjelo.

Kćerka prve osobe kluba obznanila je svoju trudnoću prošli mjesec, nakon čega su čelnici kluba pozvali nigerijskog igrača na sastanak na kojem su mu obznanili će prekinuti njegov ugovor, koji je potpisao na tri godine, zbog nediscipline i lošeg ponašanja.

Iako tamošnji mediji, kao ni slovenački, nisu otkrili ime fudbalera, ali jesu u kojoj ligi igra, u igri su samo dva kluba, NK Bilje i NK Drava, prenosi “24sata“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh