Fudbal

Jose Mourinho zabranio igračima da gledaju snimak najveće ovosezonske katastrofe Tottenhama

Fudbaleri Tottenhama gostovat će sutra u Minhenu kod Bayerna u Ligi prvaka, a ekipa iz Londona u prvom susretu ove sezone dva kluba poražena je na svom terenu rezultatom 7:2.

No image - Haber.ba

Zanimljivo je da oba trenera koja su vodila ekipe u tom susretu, Mauricio Pochettino i Niko Kovač više nisu u svojim klubovima.

Na današnjoj konferenciji za medije uoči utakmice, portugalski stručnjak Jose Mourinho istaknuo je da njegovim igračima nije bilo dozvoljeno da pogledaju snimak duela iz Londona.

Gledao sam sa svojim pomoćnicima nekoliko puta prvu utakmicu. Pokušali smo proći kroz svaki detalj. Međutim niti jedan detalj igrači nisu gledali. Niti jedan. Želimo se fokusirati na sebe i svoju igru, a ne na Bayern. Pokušat ćemo nametnuti svoj ritam igre, naravno s drugim igračima. Igrat ćemo na neki svoj način i po svojim principima. Fokusirani smo na sebe, a ne na Bayern“, rekao je Mourinho, piše “Klix“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh