Fudbal

Opljačkan Sergej Milinković-Savić: Ostao bez gotovine, nakita i satova

Srpski reprezentativac i fudbaler Lacija Sergej Milinković Savić opljačkan je u subotu uveče dok je sa svojim timom igrao derbi italijanskog prvenstva protiv Juventusa, prenijeli su rimski mediji.

Sergej Milinković Savić - Blogspot

Trojica pljačkaša obila su kuću Sergeja Milinkovića Savića u toku utakmice Lacija i Juventusa, gde je Sergej bio tvorac preokreta Lacijala i tom prilikom su mu ukrali nakit u vrijednosti od 100.000 evra. Takođe, mediji sa Apenina navode da je Sergej ostao bez gotovine u iznosu od 5.000.000 evra, piše Kurir.

Kako se dalje navodi, u pitanju su satovi marke Roleks i Ubolet, te nakit i gotovina koja se nalazila u domu Milinković-Savića. Sve su to na sreću zabilježile sigurnosne kamere, pa je rimska policija odmah krenula u potjeru za lopovima.

Po povratku kući sa utakmice, Sergej je otkrio da je opljačkan, pa je odmah obavijestio policiju, koja je preuzela video snimke i utvrdila da je riječ o trojici momaka.

Prema navodima italijanskih medija, moguće je da je reč o istim ljudima koji su izveli seriju pljački u poslednjih nekoliko meseci u Rimu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh