Fudbal

Majstorski pogodak Milana Đurića kojeg samo on može postići

Salernitana je u 15. kolu Serije B poražena od Cittadelle u spektakularnoj utakmici, a konačan rezultat je bio 4:3 za domaće.

Milan Đurić - Sport1.ba

Goste je u vodstvo doveo pomalo zaboravljeni bosanskohercegovački napadač Milan Đurić sjajnim golom u 21. minuti susreta nakon centaršuta Lombardija da bi potom domaći preokrenuli rezultat sa dva gola Diawa, te po jednim Benedettija i D’Ursa.

Ipak, gosti se nisu predavali, te su preko Giannettija i Kiyinea unijeli neizvjesnost u ovaj susret, no do konačnog preokreta nisu mogli, piše “Sport1“.

Pogledajte majstorski pogodak Milana Đurića kojeg rekli bismo samo on može postići:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh