Fudbal

Misimovićev izbor je Felix Magath

Čelnici Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine već su stupili u kontakte sa potencijalnim nasljednikom Roberta Prosinečkog na klupi Zmajeva.

Felix Magath - Focus.de

Fudbalska reprezentacija BiH danas je ostala bez selektora pošto je dogovoren sporazumni raskid ugovora sa Robertom Prosinečkim, a njegov nasljednik bi trebao biti poznat vrlo brzo.

U NSBiH su odmah prešli “na posao”, pa se tako spominje nekoliko imena. Kako prenosi “Avaz“, mogući nasljednici hrvatskog stručnjaka su Sven-Goran Eriksson, Felix Magath, Chris Coleman, Rene Girard te Walter Zenga.

Savjetnik Izvršnog odbora N/FS BiH Zvjezdan Misimović i struka bh. kuće fudbala navodno žele da na klupi “Zmajeva” vide, prije svih, Magatha.

S druge strane, u kombinacijama su još i Dušan Bajević, Safet Sušić, Miroslav Ćiro Blažević, Meho Kodro, Amar Osim, Husref Musemić, Milovan Rajevac, Mladen Krstajić, Radomir Antić, a imena koja se još spominju su i selektor U-21 reprezentacije, Vinko Marinović, kao i bivši trener Slobode Zlatan Nalić.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh