Fudbal

Balotelli se potukao sa saigračem pa “pobjegao” u bijesnom autu

Prema pisanju italijanskih medija, tamošnji fudbaler Mario Balotelli koji igra za Bresciju Calcio od ove sezone potukao se na treningu sa saigračem.

No image - Haber.ba

Temperamentan kao i na terenu, na treningu se Balotelli ‘zakačio’ sa saigračem zbog čega fa je Fabio Gross, novi trener, poslao u svlačionicu, a to se tek nije svidjelo slavnom napadaču.

Balotelli se spremio, sjeo u auto i stisnuo gas. Odjurio je s treninga tako da svima bude jasno koliko je revoltiran ‘suspenzijom’, što je svima bilo jasno, iako je glasnogovornik kluba Matteo Cavazzuti to pokušao negirati.

– Tokom taktičkih testova trener je zamijenio Marija, a on je onda prerano otišao u svlačionicu – rekao je italijanskim medijima, koji su se onda i dalje pitali zašto bi Mario tako stresno odjurio iz trening-kampa?

I ‘twitteraši’ su se zagrijali za ovaj incident pa se mnogi pitaju ko će duže izdržati u klubu – Balotelli ili Grosso? Neki kažu, onaj koji košta manje, piše “24sata“.

Podsjetimo, Balotelli je ove sezone nastupio šest puta za, trenutno, najgori klub Serije A i zabio dva gola.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh