Fudbal

Zlatan Ibrahimović riješio dilemu da li ostaje u LA Galaxyju: “Sada ponovo gledajte bejzbol”

Zlatan Ibrahimović zvanično je potvrdio da napušta Los Angeles Galaxy, s kojim mu na kraju decembra ističe ugovor. Ibra se oglasio na društvenim mrežama i u svom stilu okončao je špekulacije oko svog statusa.

Zlatan Ibrahimović - Slobodna-Bosna.ba

Zahvalio se MLS klubu u kojem je nastupao od marta 2018. godine, a onda je vjerovatno izazvao smijeh kod većine navijača kada je poručio da se sada mogu vratiti da gledaju bejzbol.

Došao sam, vidio sam, pobijedio sam. Hvala LA Galaxy što ste me opet oživjeli. Fanovima Galaxyja – htjeli ste Zlatana, dao sam vam Zlatana. Nema na čemu. Priča se nastavlja … Sada ponovo gledajte bejzbol, napisao je Ibrahimović.

Kako su ranije prenijeli neki međunarodni mediji, 38-godišnji švedski napadač najbliži je povratku u Milan, piše “SCsport“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh