Fudbal

Vučica doživjela neočekivan poraz na Tardiniju

Parmin gol je i nakon večerašnje utakmice 12. kola Serije A ostao ‘začaran’ za Edina Džeku, koji ponovo nije uspio pogoditi protiv ovog kluba.

Edin Džeko - Goal.com

Roma je gostovala na Ennio Tardiniju, te je neočekivano, ali apsolutno zasluženo poražena sa 2:0. Golove su za Parmu postizali Sprocati u 68. i Cornelius u 93. minuti utakmice.

Edin Džeko je danas želio dodati 27. klub na listu ekipa iz Serije A kojima je postizao golove, ali u tome ipak nije uspio.

Na terenu je proveo svih 90 minuta, a Roma je, dakle, upisala drugi poraz sezone.

Parma je tako napravila skok do 8. mjesta na tabeli, ima 17 bodova, a Roma je šestoplasirana sa 22 boda, piše “SCsport“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh