Fudbal

Robert Prosinečki: “Menalo i Hajradinović igraju u odličnoj formi, zato sam ih pozvao”

Selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine Robert Prosinečki planira da danas iz Zagreba doputuje u naš glavni grad, gdje će sutra saopćiti spisak igrača za posljednje dvije kvalifikacijske utakmice za Evropsko prvenstvo 2020. protiv Italije (15. novembar, Zenica) i Lihtenštajna (18. novembar, Vaduz).

Robert Prosinečki - SCsport.ba

“Od novih igrača, otkrit ću vam, tu će biti mali Luka Menalo, koji u kontinuitetu igra veoma dobro za Olimpiju, te Haris Hajradinović iz Kasimpase. Ne znam da li je Hajradinović ikad ranije pozivan u A tim”, rekao je selektor za “Avaz“.

Hajradinović je dosad odigrao sedam utakmica za mladu i osam za juniorsku reprezentaciju te postigao po jedan gol.

“Menalo i Hajradinović igraju u odličnoj formi. Hajradinović je u posljednjoj utakmici postigao još jedan gol uz asistenciju, a inače stalno igra po 90 minuta. Pozvat ćemo ih da ih vidimo. Gledao sam posljednju utakmicu Kasimpase na gostovanju protiv Goztepea, gdje je Hajradinović igrao veoma dobro”, rekao je Prosinečki.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh