Fudbal

Turski trener ušao u svlačionicu i svim igračima podijelio šamarčine

Nevjerovatan, ali i komičan video fudbalskog trenera koji šamara svoje igrače, ugledao je svjetlost dana.

Turski trener - Twitter

Trener turskog niželigaša Kajseri Mejurspora Halit Kurt išamarao je sve svoje fudbalere nakon što su loše odigrali prvo poluvrijeme, piše “Avaz“.

Iako se na snimku koji je vidljiv na Twitteru, može primijetiti da su se neki igrači nakon primljenog šamara smijali, na nekima se jasno može vidjeti i strah.

I dok trener smatra da su ovakve njegove mjere uredu i da podižu motiv cijeloj ekipi, tursko ministarstvo sporta pokrenulo je istragu o slučaju koji se desio prije tri godine.

Kurt je nakon svega kazao da su ovi događaji normalni i da je iste metode koristio veliki Aleks Ferguson (Alex).

Svi znamo kako je Ferguson udario Dejvida Bekama (David Beckham). Volim svoje igrače i imamo roditeljski odnos. Smatram da snimak nije trebao izaći u javnost – kazao je Kurt.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh