Fudbal

Mostar: Prijatelji Veleža okupili se na tradicionalnoj “Crvenoj noći”

FK Velež u Mostaru okupio prijatelje i goste na “Crvenoj noći”.

"Crvena noć", FK Velež - Screenshot/YouTube

FK Velež Mostar organizovao je u ponedjeljak navečer u Mostaru, sada već tradicionalnu manifestaciju okupljanja Veležovaca, Crvenu noć.

“Tradicija je to koja traje već dvadesetak godina i služi zbližavanju ljudi kojima je Velež u srcu, ali i promociji našeg kluba kao jednog od najvećih simbola našeg grada i Hercegovine u cjelini.

Događaj je okupio brojne prijatelje i simpatizere kluba, ne samo iz Mostara nego i šire. Imali su priliku da se upoznaju sa dostignućima kluba ali i planovima za naredni period”, navode iz Veleža.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh