Fudbal

Nakon slike s Karleušom: “OGNJENE VRANJEŠU, UBIJI SE ZBOG MALE MUŠKOSTI!”

Dan nakon utakmice između Olimpijakosa i AEK-a pojavila se slika transparenta kojim je grupa ”Gate 7” provocirala Ognjena Vranješa, bivšeg fudbalskog reprezentativca BiH.

Ognjen Vranješ i Jelena Karleuša - Kurir.rs

Uoči velikog atinskog derbija, pristalice crveno-bijelih su istakle veliku zastavu sa provokativnom slikom na kojoj se našla i srbiianska folk diva Jelena Karleuša. Na taj način fanovi Olimpijakosa su podsjetili Vranješa na burnu vezu i još burniji raskid sa poznatom srbijanskom pjevačicom.

Ali, to nije bilo sve … Dan nakon derbija pojavila se slika transparenta sa tribina na kojoj je mogla da se vidi još jedna žestoko uvredljiva poruka za defanzivca AEK-a. Na transparentu su navijači domaćeg tima napisali Vranješu da se “ubije” zbog “male muškosti”, piše “Kurir“.

View this post on Instagram

Gate 7 veceras

A post shared by Balkanski Navijači (@balkanskinavijaci) on

Na kraju, izgleda da je provokacija uspjela, pa su fudbaleri Olimpijakosa slavili sa 2:0 golovima Semeda u 9. i Kamare u 77. minutu utakmice.

Crveno-bijeli su nakon osam kola prvi na tabeli sa 22 boda, dok je AEK peti sa 14.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh