Fudbal

Ibra u svom stilu: Kad odem, niko se neće sjećati američke lige

Šveđanin je bio iritiran radošću navijača protivnika

No image - Haber.ba

Zlatan Ibrahimović vjerovatno je odigrao svoj posljednji meč u Americi. Njegov Los Anđeles galaksi izgubio je u polufinalu od gradskog rivala Los Anđelesa FC, 5:3.

Šveđanin je bio iritiran radošću navijača protivnika pa je reagirao, onako, neki bi rekli “balkanski”. Prilikom izlaska s terena on je primijetio kako se raduje jedan fan LAFC-a i nije izdržao.

– Šta će biti sljedeće godine. Ne znam, dobro bi bilo za ligu da ostanem jer će je gledati cio svijet. Ako odem, niko se neće sjećati američke lige – izjavio je u svom stilu.

Ipak, poslije ovog gesta, teško će mu se ostvariti želja da se vrati u Inter. Naime, pisalo se da su kineske gazde skeptične baš zbog Ibrahimovićevog ponašanja, ali i mogućih problema u svlačionici, gdje uvijek sebe stavlja ispred tima,prenosi Avaz.

– Ovo je za mene trening, stadion je mali, navikao sam da igram pred 80 000 ljudi – opravdao je postupak.

Iznervirala ga je loša odluka, LAFC je postigao gol iz čistog ofsajda.

– Šta je VAR sudija radio, pio kafu s Medžikom Džonsonom (Magic Johnson) – pitao je Ibrahimović.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh