Fudbal

Grčki huligani napali navijače BiH poslije meča u Atini

Manju grupu navijača fudbalske reprezentacije BiH napali su grčki huligani sat vremena nakon završetka sinoćnje utakmice u Atini.

BiH- Grčka- Avaz

Prema prvim informacijama, napad se desio ispred jednog hotela u kojem su bh. navijači odsjeli, a napali su ih simpatizeri AEK-a koji su u tom trenutku bili “naoružani do zuba”.

Kada su opkolili bh. navijače koji su mirno sjedili ispred hotela i diskutovali o utakmici, oduzeli su im majice i šalove koji simbolišu reprezentaciju i državu BiH, a na svu sreću, na kraju niko nije teže povrijeđen i sve je završeno samo sa nekoliko lakših udaraca, javlja “Klix“.

“Teror” nad nedužnim navijačima BiH trajao je desetak minuta, nakon čega su grčki huligani pobjegli u nepoznatom smjeru.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh