Fudbal

NAMJEŠTAJ IZ TURSKE, NA ZIDOVIMA SLIKE SULTANA, SOBA SAMO ZA IGRANJE IGRICA, A TEK CIPELARNIK; Kuća Mesuta Ozila vrijedna 10 miliona dolara

Fudbaler Arsenala Mesut Ozil potrudio se da njegov dom u Londonu u potpunosti odiše duhom Turske.

Kuća Mesuta Ozila - Screenshot

Kuća vrijedna 10 miliona dolara stavljena je na prodaju, a prije nego što je preuzme drugi vlasnik, Ozil je pokazao čega sve ima u ovoj raskošnoj vili.

Dnevna soba u kojoj zvijezda Arsenala ne provodi baš puno vremena uglavnom služi za dolazak gostiju, tj. njegovih saigrača da se opuste na ogromonoj ugaonoj garnituri. Kako sam kaže, ovaj komad namještaja stigao je iz Turske.

Ono što je takođe interesantno jeste da vrata od soba imaju uzrezan prepoznatljiv Ozilov logo (MO).

Ono što dodatno impresionira, a neke možda i začuđuje, jeste da je Ozil zadržao dječaka u sebi, pa je jedna prostorija namijenjena igranju igrica. Naime, slavni fudbaler u toj ‘video’ sobi ima televizor koji zauzima cijeli zid i na kome igra PES.

Slike sultana drži na zidovima, kao i Istanbul…

A posebno je interesantan cipelarnik u kome ima preko 50 pari patika, naravno – najnovijih modela, prenosi “Kurir“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh