Fudbal

Oporavak uz skupe hitove: Edin Džeko zapjevao jednu od najljepših pjesama o Sarajevu

Kapiten fudbalske reprezentacije BiH Edin Džeko u nedjelju navečer opustio se s prijateljima u jednom sarajevskom restoranu.

Edin Džeko - Screenshot

Dok selektor Robert Prosinečki kombinira kako bi prilagodio svoj sastav izostanku glavne zvijezde, Dijamant je bio na rehabilitaciji kakva se samo poželjeti može, piše “Avaz“.

Uz muziku uživo, Džeko je zapjevao jednu od najljepših pjesama o njegovom rodnom gradu, pjesmu Kemala Montena “Sarajevo, ljubavi moja”.

Pridružio mu se ministar saobraćaja i komunikacija Kantona Sarajevo BiH Adnan Šteta.

Podsjećamo, Džeko je prošli ponedjeljak operirao jagodičnu kost i sada mu slijedi oporavak. Iako povrijeđen, Džeko je svojim dolaskom u Sarajevo dao dodatni poziv za ozbiljnost svim igračima reprezentacije u ovim mečevima.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh